Ampullebonanza

Nå får du 7 ampuller til kun 219,-
Kjøper du 14 er prisen 409,- og for 21 stk koster det 569,-
Velg mellom pakker som beroliger, gir glød, har antiage-effekt eller virker rensende.

Tørre føtter etter sommeren?

Etter en lang sommer kan føttene ofte være tørre med hard hud og sprekker. Huden tørker ut når vi går barbeint eller bader i saltvann, og sandaler kan gi en hard kant på hælene. Om sommerene er vi gjerne mye på farten, og rutiner med filing og smøring av føttene kan skli ut.
Da kan det være godt med en fotpleiebehandling hos en av våre dyktige fotterapeuter.
En fotpleiebehandling starter med et herlig fotbad før neglene klippes og renses. Hard hud fjernes, og evt problemer som nedgrodde negler, liktorner og fotvorter behandles.
Deretter finpusses negler og hud slik at fliser og hakk fjernes, før behandlingen avsluttes med fotkrem, og etterlater føttene velstelte og med myk og glatt hud.

Ønsker du litt ekstra velvære kan du bestille fotpleie med massasje. Da får du 15 minutters massasje av føtter og legger som avslutning.
Vi tilbyr også spa-fotpleie. I tillegg til fotbehandlingen blir føttene og leggene skrubbet med en peeling, før det legges på en fuktighetsgivende maske. Spa-behandlingen avsluttes med 15 minutter massasje.

Vi kan også tilby kortere behandlinger for deg som ikke ønsker en full behandling:
Klipping av negler
Fjerning av hard hud
Behandling av nedgrodd negl
Vortebehandling
Fjerning av liktorn

Nye produkter fra Dr. Babor PRO

Dr. Babor PRO er Babors mest avanserte linje, og nå har vi fått tre nye produkter:

* Collagen Peptide Derma Filler Serum:
Serum som plumper opp huden, har en utglattende effekt, og gir en fyldigere og fastere hud. I tillegg inneholder den fuktighet og hjelper huden med å holde på fuktighet. Brukes moegen og kveld under kremen.
* Triple Pro Retinol Renewal Cream:
Bekjemper aktivt hudens aldring, forbedrer hudens tekstur, jevner ut fine linjer og øker hudens fasthet og elastisitet. Vi anbefaler at du begynner bruken av kremen gradvis, helst om kvelden. Start med å bruke den 2 ganger i uken, og øk gradvis. Bruk alltid solbeskyttelse om dagen.
* Triple Pr Retinol Renewal Eye Patch:
Øyemaske for nedre del av øyeområdet. En intensiv behandling som jevner ut linjer og rynker, stimulerer cellefornyelsen, og gir bedre spenst og elastisitet. Har en botox-lignende effekt som reduserer uttrykkslinjer ved regelmessig bruk.

Rensekampanje

Rensekampanje fra Babor.
Nå får du -25% på Babors berømte renseduo Hy-øl og Booster, kun 399,- (ord. 528,-)
Hy-øl er en vannløselig renseolje som skånsomt fjerner smuss, støv og make-up. Blandes og aktiveres med en Booster.
Settene kommer i 4 varianter:
* Base: Gir fukt og passer til alle, og spesielt en tørr hud
* Sensitive: Beroliger og styrker sensitiv hud
* Reactivating: Revitaliserer huden og passer en voksen hud
* Combination: Regulerer og balanserer kombinert hud

Glowpakke til venninneturen

Vi har satt sammen den optimale pakken med produkter som gir huden masse glød. Pakken er perfekt å ha med på venninneturen til storbyen, hytteturen eller venninnekvelden.
Den består av rens, peeling, serum og maske, og produktene er i stor størrelse slik at de kan deles og brukes etterpå.
Pakken er beregnet til 6 personer, og dere får med 6 flotte champagneglass fra Babor. Det følger også med bruksanvisning på hvordan produktene skal brukes.

Marvis tannkrem

Marvis er et italiensk tannkremsmerke som har blitt kultforklart. Marvis ble etablert i Firenze i 1958 og vokste til å bli en hit i hjemlandet på 1970-tallet siden den viste seg effektiv for røykere.

Marvis kommer i en rekke usannsynlige smaker, fra lakris til kanel, og er i dag tungt inne i "haute-couture" scenen med anbefalinger fra framtredende designere.

Marvis har en konsistens som er utrolig drøy og er derfor veldig effektiv og gir bra beskyttelse til tennene dine.
Denne eksklusive tannkremen har en konsistens og smak som gjør at tennene føles rene lengre enn vanlig.

Om du vil gjøre en kjedelig hverdagsrutine litt mer morsom eller om du vil ha litt hverdagsluksus er Marvis tannkrem noe for deg.