FRID Smykker

FRID har nettopp kommet med en helt ny kolleksjon nydelige øredobber og armbånd.
Smykkene er i 8kt gullbelagt stål. De er nikkelfrie. og allergivennlige.

OMG! Double Dare

Maskene fra OMG! Double Dare ble født i hjertet av verdens skjønnhets- og motehovedstad, Los Angeles, California og ble grunnlagt i januar 2017 av flere av skjønnhetsindustriens veteraner med over 20 års erfaring. OMG! Double Dare skaper noen av de mest unike og innovative produktene i kategorien med mye inspirasjon fra Koreansk hudpleie.

Maskene er enkle i bruk og lette å ta med på f.eks reise eller hytta. De kommer i flere varianter og til alle hudtyper.
Det finnes også en maske spesielt tilpasset mannlig hud. Den fjerner smuss, svette og talg. Innovative og aktive ingrdienser hjelper til med å gjennoppbygge og vedlikeholde ren, frisk og sunn hud med en myk overflate og mindre tegn til aldring.

Candy Scrub er kroppspeeling som kommer som små "drops". De løser seg opp når de kommer i kontakt med vann og gir en herlig skrubb av kroppen, og etterlater huden myk og glatt.

Nye produkter fra Dr. Babor PRO

Dr. Babor PRO er Babors mest avanserte linje, og nå har vi fått tre nye produkter:

* Collagen Peptide Derma Filler Serum:
Serum som plumper opp huden, har en utglattende effekt, og gir en fyldigere og fastere hud. I tillegg inneholder den fuktighet og hjelper huden med å holde på fuktighet. Brukes moegen og kveld under kremen.
* Triple Pro Retinol Renewal Cream:
Bekjemper aktivt hudens aldring, forbedrer hudens tekstur, jevner ut fine linjer og øker hudens fasthet og elastisitet. Vi anbefaler at du begynner bruken av kremen gradvis, helst om kvelden. Start med å bruke den 2 ganger i uken, og øk gradvis. Bruk alltid solbeskyttelse om dagen.
* Triple Pr Retinol Renewal Eye Patch:
Øyemaske for nedre del av øyeområdet. En intensiv behandling som jevner ut linjer og rynker, stimulerer cellefornyelsen, og gir bedre spenst og elastisitet. Har en botox-lignende effekt som reduserer uttrykkslinjer ved regelmessig bruk.

Glowpakke til venninneturen

Vi har satt sammen den optimale pakken med produkter som gir huden masse glød. Pakken er perfekt å ha med på venninneturen til storbyen, hytteturen eller venninnekvelden.
Den består av rens, peeling, serum og maske, og produktene er i stor størrelse slik at de kan deles og brukes etterpå.
Pakken er beregnet til 6 personer, og dere får med 6 flotte champagneglass fra Babor. Det følger også med bruksanvisning på hvordan produktene skal brukes.

Marvis tannkrem

Marvis er et italiensk tannkremsmerke som har blitt kultforklart. Marvis ble etablert i Firenze i 1958 og vokste til å bli en hit i hjemlandet på 1970-tallet siden den viste seg effektiv for røykere.

Marvis kommer i en rekke usannsynlige smaker, fra lakris til kanel, og er i dag tungt inne i "haute-couture" scenen med anbefalinger fra framtredende designere.

Marvis har en konsistens som er utrolig drøy og er derfor veldig effektiv og gir bra beskyttelse til tennene dine.
Denne eksklusive tannkremen har en konsistens og smak som gjør at tennene føles rene lengre enn vanlig.

Om du vil gjøre en kjedelig hverdagsrutine litt mer morsom eller om du vil ha litt hverdagsluksus er Marvis tannkrem noe for deg.

Brynslaminering

Brynslaminering løfter hårene slik at brynene får mer volum og fylde. Behandlingen er den siste trenden innen bryn, og er en behandling for deg som ønsker perfekt børstede bryn med mye volum. Den er også perfekt for deg som har hår som vokser i «feil» retning, ikke vil legge seg pent, eller har hull i formen på brynene.